Nissan Figaro - wax treatment
Nissan Figaro - 4 original colors

Over Figarocars

Figarocars is ontstaan vanuit onze voorliefde voor bijzondere auto’s, klassiekers en youngtimers. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in de autobranche in zowel verkoop, reparatie, onderhoud en restauratie. Wij zijn bijzonder enthousiast over deze mooi vormgegeven auto. Vanaf 2009 hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in de Nissan Figaro en wij zijn inmiddels met een team van zes personen betrokken bij het in stand houden van de Figaro populatie.

120
Figaro's afgeleverd
300
Figaro's onderhouden
30
Jaar ervaring

Na de Figaro ‘live’ gezien te hebben in 2009 was het liefde op het eerste gezicht en zijn wij gestart met de specialisatie in deze leuke auto. Hierbij kwam onze al bestaande technische kennis van Youngtimers en klassieke auto’s goed van pas. Wij zijn dan ook de oudste/eerste Nissan Figaro specialist op het Europese vastenland. Tot de dag van vandaag zijn wij bijzonder enthousiast over de techniek, de uitstraling en compleetheid van dit bijzondere karretje. Door de jaren heen hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in de Figaro wat geresulteerd heeft in het onderhoud en/of levering van honderden Nissan Figaro’s.

Er zijn niet veel Nissan Figaro specialisten in Europa. Wij mogen ons wél Figaro specialist noemen omdat wij op alle gebieden kennis en ervaring hebben van de Figaro. Naast de verkoop en het onderhoud kunnen wij u ook op verschillende manieren informeren over de Nissan Figaro. Het is tevens goed te weten dat wij vrijwel alle onderdelen voor de Figaro kunnen leveren.

Figaro Nazomer tour 2019

Wat betreft het onderhoud en reparatie kunnen we kort zijn: vaak kunnen wij repareren en monteren voor prijzen die gelijk of zelfs onder de prijzen liggen van een moderne middenklasse auto. Meestal is het onderhoud veel voordeliger ten opzichte van een moderne auto omdat de techniek een stukje eenvoudiger is (dit kost minder arbeid). Hierbij komt dat de techniek van Nissan bekend staat als uitstekend en degelijk. Wij hebben diverse Figaro’s voor u op voorraad en kunnen naar uw wens een Figaro leveren. De lijnen zijn kort door onze lange ervaring in de internationale autobranche. Wij importeren ook rechtstreeks uit Japan waar de kwaliteit van de Figaro (hij is tenslotte al meer dan 30 jaar oud) over het algemeen het best is.

U bent natuurlijk altijd welkom om de fijne rijeigenschappen van de Figaro te komen testen bij ons bedrijf! Neem dan vooraf even contact met ons op, daarvoor verwijzen wij u door naar onze contactpagina.