Skip to main content

Op 7 juni 2020 zal de 9e Nissan Figaro tourtocht plaatsvinden. Wij willen nog niet veel verklappen maar…

We starten dit jaar op een zeer bijzondere locatie in Gelderland met een kopje koffie / thee en gebak. Daarna zal de speciale route o.a. een mooi stukje van onze oosterburen doorkruisen. Daarnaast gaat deze tourtocht het Nederlandse land in optima forma laten zien. Alle mogelijke facetten van het landschap komen aan bod. Vanzelfsprekend zit er ook een spel element gekoppeld in deze tourtocht. De rest willen we nog even als verassing bewaren. Lijkt het u ook leuk om een mooie dag te beleven met veel andere Nissan Figaro liefhebbers? Schrijf u dan alvast in op de website van FigaroTeam Holland. Wij beloven een mooie tour-dag in een spontane sfeer met leuke contacten en voldoende tijd voor pauzes en relax momenten. Er is een uitgebreide lunch opgenomen in de tour dus de boterhamzakjes kunt u thuislaten. Afsluitend is er een mogelijkheid om geheel vrijblijvend aan te schuiven voor een gezamenlijk diner. Dit wordt als een aparte optie toegevoegd aan deze dag.

Lees alles over de jaarlijkse Nissan Figaro tourtocht of neem een kijkje in de archieven met prachtige foto’s van de voorgaande jaren. Of schrijf jezelf alvast in voor de 9e Figaro Tourtocht op zondag 7 juni 2020!

Website Figaroteam Holland

Adviespunten

Wilt u een Figaro kopen? Vanwege de leeftijd van de auto is het daarom belangrijk om op deze zaken te letten.

Aanbod

Bekijk het aanbod van Nissan Figaro’s. Daarnaast is het mogelijk om een Figaro volledig op maat en naar wens te leveren.